Cenzaa Body & Soul (Body Care)

Body Care Experience

CreŽer iedere dag een moment van wellness met heerlijk verzorgende bodyproducten van Cenzaa! Na het reinigen van uw lichaam verdient uw huid de sensationele zachtheid van verzorgende Cenzaa producten. De speciaal geselecteerde ingrediŽnten van deze Body Care serie hydrateren, voeden en verkwikken de huid van uw handen, voeten en lichaam. Heerlijke geuren zullen u omhullen, terwijl zijdezachte lotions en balsems uw huid laten glanzen van gezondheid.


 


Body Mist


De Egyptenaren en de Grieken waren meesters in het mengen van parfums, de kunst hiervan is zo oud als de mensheid. De Egyptenaren brandden kruiden- en bloemtakjes als offer voor de goden. Later verwerkten ze deze geuren in oliŽn op waterbasis, zodat ze hun lichaam konden parfumeren. 

Met deze gedachtegang heeft Cenzaa de Body Mist ontwikkeld. Heerlijk geurende bodysprays om de lichaamshuid te verzorgen en beschermen en om de Cenzaa geurnoten intenser tot uiting te laten komen. Wanneer de Body Mist over de Body Relief wordt aangebracht ontstaat een heerlijk intense geurencompositie. De Body Mist is er in vier heerlijke aromaís: Sweet, Energetic, Calming en Rebalancing.
De Body Mist bevat een prachtige eyecatcher in de vorm van de Apachetraan hanger. Een origineel sieraad; fraai om te zien en met een unieke werking. Apachetraan werkt ontgiftend, stimuleert de aanmaak van vitamine C en D, harmoniseert huidfuncties en maag- en darmproblemen.

 

Cenzaa Home Ritual
Masseer uw lichaam dagelijks in met de Body Mist en laat deze volledig inwerken.


Prijs € 30.50Cenzaa Mellow Bamboo                                           

 

Tijdens de Body & Soul behandelingen reist u langs de Zijderoute. Op deze eeuwenoude route werd handel te voet vervoerd. Ook reisden bijzondere wijsheden van oost naar west. Om deze route als een zijdezacht ervaring te beleven, heeft Cenzaa de Mellow Bamboo Cream ontwikkeld. Deze hand- & voetcrŤme zorgt voor een aangename tinteling. De romige textuur voedt en hydrateert en uw huid voelt ultrazacht aan. Mellow Bamboo Cream heeft frisgroene geurtonen en wordt snel opgenomen.


De Mellow Bamboo Cream bevat een eyecatcher in de vorm van een Onyx donut. Een origineel sieraad; fraai om te zien en met een unieke werking. Onyx helpt in stressvolle situaties, geeft steun en heeft een positieve werking op de huid, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.


Cenzaa Home Ritual
Gun uzelf de ervaring van de Cenzaa Mellow Bamboo Cream. Geniet elke dag van de geursensatie en het aangename gevoel van verzorgde handen en voeten. Masseer de Mellow Bamboo Cream zacht in. 

Key Ingredients
Met werkzame extracten van bamboestengels, voedende en hydraterende AloŽ Vera, vitamine E, oranje bloesem en verzachtende hyaluron.

 

prijs €22.00