Cenzaa Sun

Cenzaa Sun
Cenzaa Sunshield geeft uw huid dat zijdezachte gevoel dat u beleeft na een dagje zonnen, zonder de schadelijke effecten van deze warmtebron. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediŰnten gereflecteerd en de Sunshield producten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Het product gaat huidveroudering tegen en herstelt de vochtbalans van uw huid. Cenzaa Sunshield wordt geleverd in een medium en high samenstelling.


Producten:Cenzaa Sun Shield Medium


Een beschermde huid, een heerlijk gevoel!

Bescherm uw huid met de Cenzaa Sun Shield! De exclusieve samenstelling van de Sun Shield Medium zal uw huid zijdezacht laten aanvoelen, terwijl exceptionele therapeutische werkstoffen uw huid beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. De Sun Shield Medium heeft een natuurlijke zonbescherming die overeenkomt met factor 15. Huidveroudering wordt tegengegaan en de vochtbalans herstelt met dit bijzondere zonneproduct!


Cenzaa Ritual

Breng eerst uw Cenzaa verzorgingsproduct aan en laat deze volledig inwerken. Vˇˇr blootstelling aan de zon of als extra bescherming,  smeert u zich in met Sun Shield Medium. Voor maximale bescherming tegen UV-stralen: gebruik het product met regelmaat. Sun Shield is te gebruiken op gelaat, hals en decolleté en is geschikt voor huidtypes die niet of nauwelijks verbranden. Bij een rode of zonverbrande huid, direct zonlicht vermijden.


Key Ingredients

Met actieve werkstof complexen van witte thee en cranberry, natuurlijke zonbeschermers uit macadamia en rode framboos, verzachtend aloŰ vera, allanto´ne en rijstekiem olie, sterk hydraterende jojoba-, avocado olie, aquaxyl, anti-oxidanten aquacacteen, 

vitamine C en E.


Inhoud: 30ml


Prijs: € 34.50


Cenzaa Sun Shield High


De ware beschermengel voor uw huid

De Sun Shield High is een doeltreffende formule welke huidveroudering tegengaat en de vochtbalans herstelt. Sun Shield High is de beschermengel voor uw huid! Door de exclusieve samenstelling zal uw huid zijdezacht aanvoelen, terwijl exceptionele therapeutische werkstoffen bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van de zon. De Sun Shield High heeft een natuurlijke zonbescherming die overeenkomt met factor 25. 


Cenzaa Ritual

Breng eerst uw Cenzaa verzorgingsproduct aan en laat volledig inwerken. Vˇˇr blootstelling aan de zon of als extra bescherming,  brengt u Sun Shield High aan. Voor maximale bescherming tegen UV-stralen: gebruik het product met regelmaat. Sun Shield is te gebruiken op gelaat, hals en decolleté en is geschikt voor gevoelige huidtypes. Bij een rode of zonverbrande huid, direct zonlicht vermijden!


Key Ingredients

Met actieve werkstof complexen van witte thee en cranberry, natuurlijke zonbeschermers uit macadamia en rode framboos, verzachtend aloŰ vera, allanto´ne en rijstekiem olie, sterk hydraterende jojoba-olie, avocado olie, aquaxyl, anti-oxidanten aquacacteen, vitamine C en E.


Inhoud: 30ml


Prijs: € 34.50Cenzaa Lipbalm


Voor een 100% natuurlijke lach! 

Voor de verzorging van de tere huid van de lippen heeft Cenzaa een 100% natuurlijke Lipbalm met zonnefactor 20 ontwikkeld. Deze ultra zachte balm voedt de meest dunne huid van uw gelaat, beschermt de lippen optimaal en geeft de hele dag door een comfortabel gevoel. De conditie van de liphuid kan snel veranderen door zon, wind en guur weer. Zorg daarom goed voor deze delicate huid en bescherm uw lippen dagelijks met de Cenzaa Lipbalm! Een stralende lach is goud waard!


Cenzaa Ritual

Breng meerdere keren per dag de Cenzaa Lipbalm aan voor optimale bescherming en een zijdezacht en comfortabel gevoel. 


Key Ingredients

Bijenwas geeft de lippen een mooie glans, houdt de huid soepel en vult het lipidengehalte aan. Kamillebloesem verzacht de huid en gaat huidirritaties tegen.

 Prijs: € 6.20