OPI

                                

      

Basic manicure.
±  35 Min.
Verzorgende behandeling voor de handen. De handen worden gescrubt met een heerlijk suikerscrub waarna de handen zijde zacht aanvoelen. Vijlen van de nagels, verzorgen van de nagelriemen. Heerlijke voedende handcrème.
€ 25,00

 

Luxe manicure.
± 45 min.
Verzorgende behandeling voor de handen. Zelfde als de basic, maar met een heerlijke paraffine handpakking die de handen intensief verzorgt en een ontspannende handmassage.
€ 35,00

 

GelColor by OPI    


 
De GelColors worden in een ultrasnelle/professionele behandeling aangebracht en bestaat uit 100% gel. Hierdoor is een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel ±2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor het systeem onmiddellijk droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat GelColor beschadigd!
GelColor is ook ideaal voor je teennagels voor een mooi verzorgd en longlasting resultaat. 
Verwijderen kun je zelf of laat je het doen in de salon.
€ 20,00 (+french manicure  25.00)
 
 
 
 

                                 
Kunst/Gel nagels
Dit is een kunstsysteem dat wordt aangebracht met een penseel. Gel wordt in verschillende lagen aangebracht en elke laag moet uitharden onder een UV-lamp.

Zeer geschikt voor gezonde natuurlijke nagels om ze te verlengen en te verstevigen en uiteraard de ideale oplossing voor nagelbijters.

Om de natuurlijk  nagels zo min mogelijk te beschadigen is het advies om ze om de drie a vier weken te laten bijwerken. Er wordt dan een laagje afgevijld, eventuele oneffenheden worden verwijderd en er wordt een nieuw, luchtdicht laagje aangebracht. Ik adviseer om thuis de nagels goed te verzorgen met de daarvoor bestemde producten van O.P.I.

Eén maal per drie of vier weken moeten de nagels worden bijgewerkt.
Nieuwe set:   informeer specialiste
Opvullen        informeer specialiste
Kunstnagels verwijderen/nabehandeling   "  "
 1 week garantie op de kunstnagels nadat ze gezet zijn.
 

Cosmetische voetverzorging.
± 35 min.
Een verzorgende voetbehandeling. Een lekker voetenbad met verzachtende soak. Nagels in vorm brengen en nagelriemen verzorgen. Voetmassage met een voedende crème. En nagels lakken, kleur naar keuze uit het nagellak assortiment. 
€ 25,00

                                                    

Cosmetische voetverzorging luxe. 

± 45 min

Een verzorgende voetbehandeling. Zelfde als basic.Voetenbad met verzachtende soak, nagels in vorm brengen, nagelriemen verzorgen, scrub, voetmassage met een voedende crème, parafinne pakking en nagels lakken, kleur naar keuze uit het nagellak assortiment. 

€35,-

Behandeling alleen op afspraak.

Wanneer u een afspraak maakt voor een behandeling in de salon wordt er tijd voor u gereserveerd en worden er kosten gemaakt. Bij verhindering dient u uw afspraak tenminste 48 uur van tevoren te annuleren. Bij een te late annulering of vergeten afspraak is Beauty by Inn helaas genoodzaakt u het volledige bedrag van de behandelprijs in rekening te brengen.
© OPI Products Inc. 2012