Cenzaa Body & Soul (Body Wash)

     Body Wash ExperienceCreŽer met de Cenzaa producten de luxe wereld van spa en wellness in uw eigen badkamer. Heerlijk geurende producten om in te baden, mee te douchen, uw huid te scrubben of intensief te reinigen. De Cenzaa Body Wash producten zijn fraai vormgegeven en geven u de rijkdom van pure ontspanning en schoonheid. Ze hebben een wonderlijke werking op lichaam en geest en zorgen iedere dag voor een moment van sereniteit.                      

 

Cenzaa Bath & Shower Experience

Verzorg lichaam, geest en ziel met een heerlijk bad of douchegel.
De leefwijze van mensen uit India is gebaseerd op het in balans brengen van het lichaam, de geest en de ziel. Door het lichaam te ontgiften en ontdoen van opgehoopte afvalstoffen zorg je dat geblokkeerde energie vrijkomt. Daarna kan het lichaam, de geest en de ziel verzorgd worden.

Om in het hedendaagse, gehaaste leven het lichaam op Ayurvedische manier te ontgiften, heeft Cenzaa Bath & shower experience ontwikkeld. BadoliŽn met een verzorgende en strelende werking. Zelfs de glazen flacon is een streling voor het oog. Cenzaa bath & shower experience is er in vier heerlijke Cenzaa blends: Sweet, Energetic, Calming en Rebalancing.

 

Cenzaa Ritual
Bath & shower experience zorgt dat het nemen van een bad of douche een sensationeel Ayurvedisch ritueel is met een aangename aroma. Douche of vul uw bad met warm water en schenk de Cenzaa Bath Experience erin. Geniet, ontspan, beleef en ervaar de rijkdom van pure oliŽn die uw huid verzachten.

Tip: gebruik Cenzaa Bath & shower experience eens voor een voetenbad.


Key Ingredients

Verzorgende oliŽn, rustgevend rozenextract, ontspannende calendula, kalmerende lavendel en huidverzachtende sinaasappel.

        €17.35                     

 

Himalaya Salt

Bader of douche in hogere sferen
Uit traditionele Oosterse wetenschap blijkt dat baden en scrubben een effectieve manier is om de energiestroom in het lichaam te stimuleren en afvalstoffen te verwijderen. Cenzaa liet zich inspireren door deze eeuwenoude Tibetaanse traditie en ontwikkelde een aromatische geurreis op basis van zuivere zoutkristallen. Himalaya Salt is er in vier heerlijke geurcomposities: Sweet, Energetic, Calming en Rebalancing. Sluit uw ogen en zweef mee naar de hogere sferen van het Himalaya gebergte.

 

Himalaya Bad Ritual
Strooi één van de geurcomposities in een bad met warm water en ervaar de Oosterse schoonheid van het Himalaya Salt. Verleng uw harmoniserende geurreis door na het bad, één van de Cenzaa Body Relief producten op uw lichaam aan te brengen.

Himalaya Bodyscrub
Breng geurcompositie aan op een vochtige huid en verdeel deze masserend over uw huid welke op milde wijze wordt gepolijst. Spoel uw lichaam schoon en uw huid glanst van vitaliteit.

       €16.15

                                         

Cenzaa Secret Rain Shower

Een heerlijk begin van de dag
In traditionele Japanse reinigingsrituelen gaat douchen vooraf aan baden. Het lichaam wordt eerst grondig ingezeept en goed schoongespoeld. Dit zorgt voor ontspanning en zuivering van lichaam én geest. De milde reiniging van de Secret Shower Rain is gebaseerd op deze Japanse traditie en bevat Ginkgo Biloba, welke symbool staat voor hoop, liefde, toverkracht en een lang leven. De Secret Rain Shower bevat een eyecatcher in de vorm van een Obsidiaan donut. Een origineel sieraad; prachtig om te zien en met een unieke werking. Obisidiaan bevordert de innerlijke rust, zorgt voor balans in lichaam, geest en ziel en heeft een krachtige werking op de aders, botten en ogen.

 

Cenzaa Ritual
De Secret Rain Shower is een all-in-one product, douchegel én shampoo, voor dagelijks gebruik. Tevens kunt u de Secret Rain Shower aanbrengen met een bodypuff, waardoor een delicious douchefoam ontstaat. 

 

Key Ingredients 

Met natuurlijke anti-oxidanten uit witte en groene thee, het geluksingrediŽnt wilde indigo, extract uit de Japanse tempelboom en verzorgende extracten uit granaatappel en abrikozenpitolie.

 

                                                     

 

Cenzaa Sensational Handwash

Mooie handen, iedere dag
Van oudsher vormen reinigingsrituelen een belangrijk onderdeel van de oude Japanse cultuur. Nog steeds zijn Japanners ervan overtuigd dat zuiverheid van binnen en onreinheid van buiten komt. Bij thuiskomst wassen zij daarom direct hun handen. De Cenzaa Sensational Handwash speelt in op deze eeuwenoude traditie. De verzachtende werking van de mango en de verfrissing van lemongrass zorgen dat het wassen van uw handen een sereen moment is.

De Sensational Handwash bevat een eyecatcher in de vorm van de tijgeroog hanger. Een origineel sieraad; prachtig om te zien en met een unieke werking. Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen.

 

Cenzaa Ritual
Gebruik Cenzaa Sensational Handwash meerdere malen per dag bij het wassen van uw handen. 

Tip: Na de Sensational Handwash kunt u, voor een optimale voeding van de huid, de Mellow Bamboo Cream aanbrengen.


Key Ingredients 
Met verzachtende eigenschappen van de exotische mango, allantoÔne en calendula, verfrissende lemongrass en hydraterende en verzorgende werking van vijg en jeneverbes.