Cenzaa Suprême

Een zee van welzijn en ontspanning voor de kwetsbare huid


Ogen, hals en decolleté zijn de eerste plaatsen waar tekenen van stress, vermoeidheid en vroegtijdige veroudering zichtbaar zijn. Deze huidgebieden hebben uitzonderlijke, gespecialiseerde verzorging nodig om er gezond en vitaal uit te blijven zien. De producten uit het Cenzaa Suprême programma maken het mogelijk om fijne lijntjes te minimaliseren, schade door invloed van buitenaf te herstellen, uw huid te vitaliseren en opnieuw vorm te geven, zodat uw leeftijd het best bewaarde geheim blijft.


Producten:

Suprême Look

Voor een jeugdige en stralende Look


De tere huid rond de ogen heeft speciale aandacht nodig. De fijne structuur is extra gevoelig en vertoont als eerste lijntjes en rimpeltjes. Suprême Look is een intensief voedende oogcrème met een huidontspannende werking en maakt het oogcontour gladder. Preventief is deze verzachtende, celvernieuwende oogcrème, de beste manier om rimpeltjes rond de ogen een stap voor te zijn. Door de natuurlijk therapeutische werkstoffen creëert Suprême Look op natuurlijke wijze het botox-effect! 

Hoofdingrediënten:
soja olie, rijstekiemolie, advocado olie, trimoist, bruine algen extract, kamille, myoxinol, frescolat. 

Inhoud: 30 ml 

Prijs: € 32.85


Suprême Glamour Cream

Gun uw huid deze weldaad en ervaar elke dag als een feest


Verwen uw huid met deze effectieve rijke crème aangevuld met "luxe” kristallen voor een subtiele glans. De natuurlijke en actieve werkstoffen van de Suprême Glamour verfijnen de structuur van de huid, verzachten, voeden en hydrateren de gevoelige huid van hals en decolleté. De Suprême Glamour trakteert de huid op een verkwikkend hydraterend bad en geeft aan hals en decolleté een sensationele delicate schittering. Door de rijke mediterrane samenstelling en haar zachte aangename geur, zorgt de Suprême Glamour ervoor dat de huid en andere zintuigen stralen! 

Hoofdingrediënten:
rijstekiemolie, cactus extract, citrusvrucht extract, trimoist, hyaluronzuur, vitamine E. 

Inhoud: 50 ml 

Prijs: € 43.45


Suprême Cool Tenderness

Verfrissend als een aangename zomerregen


De bijzondere textuur van Cool Tenderness zorgt dat uw huid in balans wordt gebracht en zal helpen uw huidfuncties weer te herstellen. Zelfs de meest gevoelige huid zal worden uitgenodigd om te ontspannen en de exclusieve werkstoffen op te nemen. Een comfortabel gevoel, aangenaam koel en een stralende teint zijn het resultaat van de actieve werkstoffen welke zijn verwerkt in deze exceptionele emulsie. Gun uw huid de weldaad van een verfrissende nevel en ervaar de zachtheid van Cool Tenderness.

Hoofdingrediënten:
helix aspersa muller extract, aloë vera, vitamine E, hyaluronzuur, allantoïne. 

Inhoud: 30 ml 

Prijs: € 42.50


Suprême Silk Tenderness

Omhult uw huid in een zijdezachte cocon van werkstoffen


De rijke textuur van Silk Tenderness zal uw huid omhullen als een cocon en haar voorzien van een zijdezachte glans. De exlusieve werkstoffen hebben een heilzame werking op uw huid en laten uw huidstofwisseling "ontwaken”. Zelfs de meest gevoelige huid zal uitgenodigd worden om te ontspannen en te herstellen. Een gezonde glans en een stralende teint zijn het resultaat van de actieve werkstoffen welke zijn gebruikt in deze bijzondere crème. Laat uw huid elke dag de rijkdom van de Silk Tenderness ervaren.

Hoofdingrediënten:
jojoba olie, helix aspersa muller extract, beta gulcan, aloë vera, hyaluronzuur, afrikaanse karitéboom extract, vitamine E, rijstekiemolie, trimoist. 

Inhoud: 50 ml 

Prijs: € 44.00