Specialiste

Hallo,

Wat leuk dat u mijn site bezoekt!
Mijn naam is Indra Jansen en ik ben 29 jaar.
Na vele jaren met veel plezier te hebben gewerkt in een luxe parfumeriezaak met schoonheidssalon heb ik in 2012 de stap genomen en heb ik mijn eigen salon geopend. 
Schoonheidssalon & nagelstudio: Beauty by Inn

                                                          


In 2003 toen ik mijn opleiding schoonheidsspecialiste,visagisten & parfumerie niveau 4 had afgerond, wist ik zeker in deze branche te willen werken.
Mensen helpen en adviseren op het gebied van uiterlijke verzorging, hen laten ontspannen en blij de deur uit laten gaan. Uiteindelijk een eigen salon runnen dat was mijn droom.


Ervaring.
Ruim 10 jaar heb ik gewerkt in een luxe parfumerie zaak met een Lancaster schoonheidssalon.
Ik heb regelmatig trainingen (voor de salon en winkel) en Nouveautés gevolgd van merken om altijd "up to date" te blijven en om steeds mee te groeien in deze hele mooie, geweldige branche die nooit saai word.
Ook heb ik diverse cursussen mindfulness gevolgd, mindfulness is een techniek die je meer in het "hier en nu" laat zijn.
Ik vind het fijn om bewust bezig te zijn met de dingen die ik doe en dat ook over de brengen op mijn klanten, zodat die ook bewust even een moment voor zichzelf nemen.


Passie
In November 2012 zijn de deuren van mijn salon Beauty by Inn open gegaan.

Ik wil u graag laten zien hoeveel passie ik voor het vak heb en hoop u in de toekomst te mogen ontvangen voor een behandeling in mijn salon.

Ik heb voor 3 merken bewust gekozen Cenzaa, Cabana & OPI

Het huidverzorgingmerk Cenzaa sprak meteen aan, omdat het me direct een wellness/ontspannen gevoel geeft en bovendien zijn de producten erg goed en ruiken heerlijk. 

Ook kan ik elk jaar diverse (seizoens) trainingen volgen zodat ik alle "ins en outs" blijf volgen op het gebied van huidverzorging behandelingen.

Het hand en nagel verzorgingsmerk OPI is trendy en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding, ze gaan mee met de trend en hebben elk seizoen diverse thema's zoals oa. de Washington DC collectie.

OPI staat heel hoog aangeschreven met hun opleiding dus ik wist zeker dat daar mijn nagelstyliste opleiding moest volgen.

U kunt mij gerust bellen of mailen voor als u vragen heeft of een afspraak wilt maken.

Liefs, Indra Jansen, uw schoonheidsspecialiste & nagelstyliste in omgeving Utrecht.